Afvallen met Hardlopen

14,9519,95

In 3 stappen blijvend afvallen

  • Een duidelijk stappenplan.
  • Zonder honger te lijden.
  • Eindelijk lekker in je vel.
Wissen
SKU: 21568839 Categorie:

Product Description

In 3 stappen blijvend afvallen

Ontdek hoe je makkelijk en gezond kunt afvallen met hardlopen

Dit boek biedt je een duidelijk stappenplan voor het behalen van je streefgewicht. Verwacht geen snelle oplossingen of hippe diëten, maar gezonde en haalbare adviezen die blijvend gewichtsverlies opleveren. Om het zo makkelijk mogelijk te maken vind je naast uitgebreide schema’s en stappenplannen ook eindeloos veel praktische tips.

Al talloze mensen is het gelukt om op een makkelijke en gezonde manier af te vallen met hardlopen. Ben jij het ook zat om te zwaar te zijn? Ontdek de voordelen van afvallen met hardlopen!

Wat zou het voor jou
waard zijn…

* Eindelijk die kilo’s kwijt.
* Lekker in je vel te zitten.
* Trots te zijn op je lichaam.
* Gezond en fit te zijn.

[bgarea]

Voor altijd slank

Nooit meer aankomen: Je zult nooit meer last van gewichtsschommelingen en overgewicht hebben.

[/bgarea]

[bgarea]

Meer energie dan ooit

Voel je fitter: Verbeter je hardloopconditie en eet gezonder. Je zult meer energie dan ooit hebben.

[/bgarea]

[bgarea]

Voor iedereen geschikt

Afvalstrategie op maat: Er wordt rekening gehouden met jouw fitheid en mate van overgewicht.

[/bgarea]

[bgarea]

Makkelijk vol te houden

Zonder moeite afslanken: Geen hongergevoel tijdens het afvallen. Wel een betere conditie!

[/bgarea]


Wat werkt wel en wat werkt niet?

Met een dieet kan je in een korte tijd wat kilo’s kwijtraken, maar zodra je stopt met diëten kom je weer keihard aan en word je soms zelfs zwaarder dan voorheen. Het volgen van een dieet is slecht een tijdelijke verandering van je eetpatroon, terwijl je eigenlijk het probleem – te veel eten of ongezond eten – bij de wortels wilt aanpakken. Hiervoor heb je een structurele verandering van je levensstijl nodig.

Waarom werkt de “Afvallen met Hardlopen” methode?

Het klinkt zo makkelijk: minder eten en meer bewegen. Maar zo makkelijk is het helaas niet. Een perfecte balans tussen energie-inname en energieverbruik, een geleidelijke geplande opbouw en een duidelijke systematiek zijn allemaal voorwaarden voor het permanent verliezen van gewicht. Zonder een duidelijk plan ga je er simpelweg niet komen.

In dit boek vind je een gedetailleerde handleiding die je exact vertelt hoe je van je huidige gewicht op je streefgewicht kunt komen. Stapje voor stapje kom je dichter bij je einddoel. Het doel is niet om van de ene op de andere dag je hele levensstijl om te gooien. Het doel is om rustig, verantwoord en consistent iedere dag een stukje dichter bij jouw ideale lichaam te komen.

Het stappenplan en persoonlijk afvalschema in dit boek geven jou de houvast om voor eens en altijd de kilo’s kwijt te raken. Vele wegen leiden naar Rome. Sommige wegen zijn echter wat makkelijker te bewandelen, en zullen je eerder naar je eindpunt brengen. Na uitgebreid onderzoek, studies en jarenlange ervaring hebben wij voor jou de makkelijkste, gezondste weg gevonden met de beste resultaten.


[responsive-flipbook id=”afvallen_met_hardlopen_voorbeeld”]

In ‘Afvallen met Hardlopen’ ontdek je. . .

e De manier om verantwoord af te vallen. e Wat de beste manier van trainen is. e De beste momenten om te eten.
e Hoe jouw ideale lichaam eruit ziet. e Wat je nodig hebt om van start te gaan. e De beste stretch oefeningen met uitleg.
e Bepaal hoe jouw lichaam er nu voor staat. e Handige hulpjes om jezelf te analyseren. e Hoe je stopt jezelf voor de gek te houden.
e Het afvalschema dat op jou aansluit. e De beste momenten om te gaan trainen. e Hoe je ten alle tijde gemotiveerd blijft.
e Hoe je in calorieën kunt minderen. e Hoe je blessures kunt voorkomen. e Nog veel meer…

Auteur

Ward de Rooij

Ik was ook altijd te zwaar… Net als bij vele anderen wilde het bij mij maar niet lukken om op gewicht te blijven. Ik wilde niets liever dan slank zijn, en zocht daarom wanhopig naar een oplossing. Ontelbare diëten en afslankproducten later werd het mij duidelijk dat het op die manier niet zou gaan lukken. Ik was het beu en besloot het lot in eigen hand te nemen; ik volgde een opleiding sportvoeding, las stapels boeken en probeerde nagenoeg alle methoden uit.

Zo moeilijk kon afvallen toch niet zijn? En toen ontdekte ik het geheim, afvallen is niet moeilijk: verbrandt meer dan dat je binnen krijgt! De sleutel tot succes zit in een perfecte balans tussen verbranding en inname. Hiervoor is het noodzakelijk dat je een zeer doelgericht plan hebt. Deze kennis kon ik niet voor mijzelf houden, en ik besloot anderen te helpen. Na tientallen mensen geholpen te hebben was het tijd om ook de rest van nederland te helpen; ik schreef het boek ‘Afvallen met Hardlopen’.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Afvallen met Hardlopen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *