Bezorgen

De levertijd is doorgaans 24 uur na ontvangst van de betaling. Deze levertijden gelden als indicatie, het kan voorkomen dat een product net uit voorraad is geraakt. Bij een langere levertijd wordt er contact met jou opgenomen over de termijn waarop we de bestelling kunnen leveren.

Veelgestelde vragen over bezorgen

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten bedragen altijd slechts €3,95. Jouw bestelling wordt verzonden door pakketbezorgdienst DHL. Met behulp van Track ‘n Trace kan je gemakkelijk inzicht krijgen in de bezorgstatus.

Ik heb betaald, maar geen bestelling ontvangen. Wat moet ik doen?

Neem in dat geval telefonisch contact op via tel. 010 – 8700 274 (bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00-18:00 uur) of per e-mail info@loopland.nl. Wij helpen u graag verder.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

In het geval dat je op een werkdag voor 14.00u besteld word jouw bestelling nog dezelfde dag ingepakt en meegegeven aan de bezorgdienst. Doorgaans wordt het product binnen 24 uur bezorgd. Het kan echter voorkomen dat het langer duurt om de bestelde producten te leveren. Je krijgt dan de artikelen die niet voorradig zijn zo spoedig mogelijk toegezonden. Als je vragen hebt over jouw bestelling kan je met onze klantenservice contact opnemen via tel. 010 – 8700 274 op maandag tot en met vrijdag van 09:00-18:00 uur of per e-mail info@loopland.nl.

Waarom is mijn product nu opeens niet op voorraad?

Soms gebeurt het dat een andere klant tegelijkertijd een bestelling plaatst voor een product dat jij ook wilt aanschaffen, waardoor er te weinig producten in het magazijn liggen om direct te leveren. Mocht dit gebeuren dan stellen wij jou hier tijdig van op de hoogte. Wij zullen het product zo spoedig mogelijk naar jou verzenden.