Hardloopschema voor beginners met video-uitleg

Hardloopschema voor beginners met video-uitleg

Klik Hier Om Het Hardloopschema voor Beginners Meteen Te Downloaden!

Hardlopen zonder plan kan gevaarlijk zijn. Je begint zonder te weten wat verantwoord en niet verantwoord is en begint waarschijnlijk overmoedig te sporten. Door te kiezen voor een geschikt hardloopschema heb je de basis van je looptraining al gelegd. Hierna komen natuurlijk nog een aantal andere belangrijke zaken zpals goede loopschoenen, kleding en de warming-up. Lees nu meer over hardloopschema’s voor beginners.

Hardloopschema Beginners

Vandaag wil ik het hebben over hardloopschema’s. Er zijn aantal redenen waarom het verstandig is om een hardloopschema te gebruiken.

Ik zie veel beginnende hardlopers zonder hardloopschema de deur uit gaan. Maar al te vaak zie ik dat dit leidt tot blessures of motivatie problemen. Meestal komt dit doordat mensen zichzelf ongemerkt veel te hoge doelen stellen, die niet goed vol te houden zijn. De inschatting van de snelheid van het hardlopen, de duur van het hardlopen en het aantal training is meestal veel te hoog. Mensen hebben het gevoel dat ze het moeten en kunnen volhouden en overschatten zichzelf.

Een goed hardloopschema op je eigen niveau zorgt voor een goede balans tussen de intensiteit van je trainingen en de belastbaarheid. De kans op een hardloopblessure wordt door het volgen van een goed hardloopschema een stuk kleiner. Daarnaast zul je ook veel gemotiveerder blijven als je trainingen goed vol te houden zijn.

Ik ga het heel makkelijk voor je maken. De hardloopschema’s die ik gebruik heb ik tot een e-book verwerkt, en dat kun je downloaden door HIER te klikken.

Zou je nou vastzitten en niet weten hoe je de schema’s kunt bemachtigen? Kijk dan naar dit filmpje waarin ik uitleg hoe de loopschema’s zijn te downloaden.

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat onder dit bericht, met daarin wat je van deze video of van het hardloopschema beginners vind.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *