Hardlopen voor beginners alles wat je dient te weten

Hardlopen voor beginners alles wat je dient te weten

Een post over hardlopen voor beginners werd echt tijd. Als je net begint met hardlopen of als je wilt gaan beginnen met hardlopen als beginner dan kan het al snel gebeuren dat je te veel hooi op je vork neemt.

Nu heb ik de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan om jou op weg te helpen. In de rest van “Hardlopen voor Beginners” help ik je op weg!

Hardlopen voor Beginners: Een Simpel Stappenplan

Denk eens goed na over je ambities en doelen. Wil je een betere conditie opbouwen of een paar kilo afvallen? Het is altijd belangrijk om dit doel duidelijk voor jezelf vast te stellen. Zeker als je begint aan het traject Hardlopen voor Beginners.

Stap 1. Stel je doelen

Aan de hand van dit doel of deze ambities kan je straks bepalen welk hardloopschema het beste aansluit op jouw gewenste resultaat. Ik vertel je straks meer over hardloopschema┬┤s voor beginners.

Hardlopen voor Beginners: Wees Realistisch

Je hebt je doelen gesteld en je gaat zo een hardloopschema kiezen die aansluit bij jouw wensen, maar vergeet niet kritisch en realistisch te zijn. Pas op dat je niet roekeloos ambitieus bent en te hoge doelen voor jezelf stelt. Je kan bijvoorbeeld niet op een gezonde wijze in een paar weken tientallen kilo┬┤s kwijtraken. Houd daarom rekening met de realiseerbaarheid van je doelen en ambities, misschien heb je wel een paar maanden nodig om geheel tevreden te zijn. Wat mij altijd motiveert is dat ik elke training zie als een stap dichterbij mijn doelen.

Stap 2: Wees realistisch en laat je niet gek maken, je komt er wel!

Ga niet elke dag op de weegschaal staan om te kijken of je aan het afvallen bent en verwacht niet dat elke training je sneller kan rennen over een bepaalde afstand. Het duurt gewoonweg een tijd voordat je grote resultaten boekt. Een pluspunt is het wel dat je in de eerste weken snel vooruit gaat!!

Hardlopen voor Beginners: Speciaal Voor Beginnende Hardlopers Heb Ik Een Hardloopschema Beginners!

Stap 3:Download hieronder mijn gratis hardloopschema voor beginners

Klik Hier voor het gratis hardlopen voor beginners hardloopschema!

Succes en hopelijk heb je veel aan de post “Hardlopen voor Beginners”!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *