3 Redenen om morgen te starten met hardlopen

3 Redenen om morgen te starten met hardlopen

Laten we je drie redenen voorschotelen waarom je morgen nog zou kunnen starten met hardlopen! Deze redenen dienen ter inspiratie, laat ik zeggen als een stukje motivatie om te beginnen met hardlopen.

1. Voel je beter door te starten met hardlopen

Als je begint met sporten zal je de eerste trainingen snel vooruitgang boeken. Het hardlopen zal je aanvankelijk zwaar vallen, en je overweegt misschien om te stoppen. Doe dit alsjeblieft echt niet! Alles waarin je begint in het leven kent zijn obstakels. Na een aantal trainingen zal je lachend terugkijken op je twijfels om door te gaan met hardlopen.

Bij het sporten maak je endorfine aan, waardoor je je lekker gaat voelen. Daarnaast heb je de rest van de dag een voldaan gevoel omdat je weet dat je hebt hardgelopen. Zelfs op een vrije dag, die je invult met een hardlooptraining en verder niets! Kan je een goed gevoel hebben omdat je hebt gesport!

2. Ga jij niet ook starten met hardlopen als je snel afvalt?

Als je gemiddeld meer dan 30 minuten beweegt achter elkaar dan zal je lichaam overgaan tot vetverbranding. Bij het hardlopen werk je niet alleen aan je conditie, maar je verbrand ook veel energie. Starten met hardlopen is de manier om snel een paar pondjes kwijt te raken. Hardlopen is één van de meest efficiënte sporten om af te vallen.

3. Verzin geen smoesjes meer en laten we starten met hardlopen

Je kunt nog zoveel dralen en excuusjes opwerpen… Laten we vandaag nog starten met hardlopen!

Trek je hardloopschoenen aan en lees mijn gratis hardloopschema’s, via deze link kan je ze downloaden! Starten met hardlopen kan echt iedereen!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *