De deur uit zonder voorbereiding

De deur uit zonder voorbereiding

Op Twitter vertelde ik dat ik ben gaan hardlopen zonder voorbereiding. Het was een fantastische training in de Gemeente Zuidplas. Ons vaste Hardlooptips loopgroepje besloot voor de verandering eens een nieuw gebied te verkennen!

Aanvankelijk was het idee om langs de Rotte te gaan hardlopen richting de “beroemde” Molen. Na de auto geparkeerd te hebben vonden we een leuk idee om de training wat dynamischer te maken! In plaats van langs de bekende Rotte in Oud-Verlaat, te rennen sloegen we een andere weg in!

We hebben ongeveer twee uur non-stop hardgelopen langs de mooie velden, akkers en bossen van de gemeente Zuidplas. We kregen alle kans om de werkzaamheden te volgen aan de imposante Olympische Roeibaan en tot onze eigen verbazing is dit de langste training tot nu toe geweest!

Na eens gekeken te hebben bleek het dat we maar liefst 20km hadden afgelegd. Het is dat het te veel tijd kost om elke keer buiten de stad te rennen, maar het was zeker voor herhaling vatbaar!!

Als je begint met hardlopen raden we je aan om niet zonder van te voren een route uit te stippelen te gaan hardlopen. Als ervaren hardloper is het juist extra motiverend om af en toe in het diepe te duiken! Ga op zoek naar die uitdagende routes!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *