De reden dat ik hardloop!

De reden dat ik hardloop!

Mijn vaste bezoekers weten dat ik vorig jaar de marathon van Rotterdam heb gelopen, maar wat je niet weet is waarom ik de ultieme uitputtingsrace hardloop!

Zoals velen van jullie moet ook ik actief blijven sporten en op mijn voeding letten om in vorm te blijven. Dit is niet erg, maar ook niet per se leuk, het hoort gewoon bij mijn dagelijkse routine. Natuurlijk eet en drink ik wel eens te veel en ongezond, wie niet?! Op dat soort dagen sport je misschien ook niet of ga je alleen sporten uit schuldgevoel.

Accepteer het dat je niet altijd gezond kan of moet eten, dat je wel eens te veel mag drinken en een feestje kan bouwen… Je hoeft echt niet elke dag gezond te eten en te sporten. Na zo’n feestdagje heb je vaak weer meer motivatie voor de nieuwe hardloop sessie.

De echte reden dat ik hardloop!

Hardlopen is dé manier om je hoofd leeg te krijgen en tegelijkertijd lekker bezig te zijn met een intensieve sport. Ik hardloop gemiddeld gezien vijf keer per week en merk dat ik niet meer zonder kan!

De ultieme reden dat ik hardloop is dat ik het zo ontzettend fijn vind om na een goede hardloop training dat goede gevoel te hebben dat je weer alles hebt gegeven. Dat gevoel blijft soms wel de hele dag hangen en geeft mij echt een kick om de rest van mijn dag vol goede moed en met een glimlach tegemoet te gaan!

Hardloop vandaag nog en voel je net zo lekker als ik na elke training!

Ik ren dus niet alleen om in shape te blijven, maar geniet ook van elke hardloop sessie! Hardlopen is een ideale manier om in vorm te blijven en je goed te voelen!

Wil jij ook snel aan de slag met een hardloop schema geschikt voor jouw niveau?

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *