Afvallen door hardlopen

Verander je leven en val af door hardlopen.

Wil jij afvallen door hardlopen?
Als je wilt afvallen is het zaak om je vetverbranding op een hoog niveau te houden. Op het moment dat je maag geen koolhydraten en suikers meer heeft om te verbranden zal je lichaam overgaan op het verbranden van vetreserves. Snel gewicht verliezen kan dan ook het snelste als je een ‘slow-carb’ dieet volgt. Dit dieet bestaat uit het uitsluiten van brood, pasta, rijst en suikers.

Verandering in de energiehuishouding

Het duursporten op een hoge intensiteit met een dieet zonder of met weinig koolhydraten zal resulteren in snel gewichtsverlies. Pas op dat je niet te snel van stapel loopt, want een beperkte inname van suikers (glucose) en koolhydraten zal je sneller een uitgeput gevoel geven. Na twee weken ben je geheel aangepast aan dit dieet. Neem de tijd om gewend te raken aan een andere energie inname.

Afvallen door hardlopen

Hardlopen is de beste sport om snel gewicht kwijt te raken. Afvallen door hardlopen klinkt als een zware en vermoeiende verandering in je levenspatroon, maar dit valt erg mee. Met het toevoegen van twee of drie hardloopsessies van een half uur tot een uur per week kan je snel resultaat boeken en veel afvallen. Het veranderen van je dieet lijkt onnatuurlijk, maar ik volg dit dieet al enkele maanden en ik kan je verzekeren dat ik al ruim 10kg ben afgevallen door het nagenoeg opgeven van brood en pasta!

Kijk anders ook eens naar ons boek: Afvallen met Hardlopen voor meer handige informatie over afvallen door hardlopen.

1 Comment

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *