Hardlopen met een zonnebril op

Hardlopen met een zonnebril op

Vervelend hè, het is lekker weer en je wilt hardlopen;). Je tuurt naar buiten en ziet de zonnestralen vrolijk schitteren, het gaat direct bij je kriebelen dat je nog binnen zit en je wilt gewoon naar buiten. Nou dat kan hoor!

Je trekt een sportieve outfit aan en pakt net voordat je de deur achter je dichttrekt nog snel een modieuze zonnebril mee. Je wilt immers niet verblind worden tijdens het hardlopen buiten. En ja, het ziet er ook tof uit als je met een bril op aan het lopen bent. Genietend van het lekkere weer zet je de eerste passen en al snel merk je dat het heerlijk buiten is. De verse lucht in je longen, de wind langs je armen en het mooie uitzicht doen je goed. Hè, wat gebeurt er nu? Mijn zonnebril glijdt langzaam van mijn neus af en wipt mee met mijn looppas. Nee, dat is niet de bedoeling. Oké, ik laat me er niet door afleiden, gewoon doorgaan! Stap voor stap lijkt het meer aan je te gaan knagen dat je bril niet netjes blijft zitten en uiteindelijk stop je de bril maar weg… Hardlopen met een zonnebril zou toch niet zo onhandig moeten zijn?

Zijn er geen sport zonnebrillen?

Ja, dat zou echt uitkomst bieden!

Sinds kort biedt Loopland.nl in haar online loopwinkel een assortiment aan speciale hardloopzonnebrillen aan. Deze brillen zitten comfortabel op je neus en oren en bewegen niet overmatig mee met je looppas. Wil jij ook een handige bril die je kunt dragen tijdens het hardlopen of bijvoorbeeld wielrennen? Kijk dan eens hier.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *