Hardlopen en afvallen: Iedereen kan het!

Hardlopen en afvallen: Iedereen kan het!

De jaarwisseling bracht een hoop vreugde en goede voornemens! Al jaren staat afvallen stipt 1 in het rijtje van goede voornemens voor de gemiddelde Nederlander. Hardlopen en afvallen kan iedereen! In de rest van dit artikel lees je hoe.

Afvallen is niet makkelijk
Je hoeft maar afvallen in te tikken op het internet en je vind duizenden websites waarop wordt beweerd dat je met het slikken van een pilletje of het drinken van een shake kilo’s zult kwijtraken.

Wij geloven niet in het volgen van diëten of het bestaan van een magisch afslankmiddel! Met een dieet beperk je jouw calorie-inname, dus wat je mag eten op een dag, zo fors dat je lichaam alleen maar zuiniger omgaat met alles wat je nog wel eet. Misschien ben je tevreden na het stoppen van een dieet en denk je dat je op je streefgewicht bent gekomen… Vaak merk je dan al snel dat je weer aan aan het komen bent. Dit komt omdat je weer terugvalt in je oude eetpatroon.

Na het stoppen met weinig eten zal je nog sneller aankomen! De stofwisseling werkt na een dieet zo zuinig dat het alles wat je eet wilt opslaan als vet!

Dat wil je toch niet? Verantwoord afvallen zonder later weer aan te komen is echt mogelijk.

Hardlopen en afvallen: Bye Bye JoJo effect!

Het jojo effect is je wel bekend. Je komt na het diëten steeds weer aan. Dit komt doordat je buiten het diëten om geen echte aanpassingen hebt doorgevoerd in je leven. Beweeg je wel meer? En eet je gezonder?

Wil jij hardlopend afvallen?

Sinds 1 januari is de beta-versie van ons e-boek Gezond en Verantwoord ‘Afvallen met Hardlopen’ te koop. In dit boek vind je informatie over alles wat wij vinden dat je moet weten om goed te kunnen beginnen met hardlopen. Daarnaast leggen wij uit hoe je gezond kunt afvallen zonder honger te lijden. Deze methode gaat uit van een gezond voedingspatroon en voldoende beweging. Met de tips uit dit boek zal je slank worden en blijven!

Wil jij dit jaar een betere conditie opbouwen en slanker worden? Kijk dan eens naar Afvallen met Hardlopen!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *